23.11.11

Snälla hosta, lägg ner


Det blir bara värre för var dag som går. Irriterande. Jag har liksom somnat före nio två dagar i rad nu och tycker kroppen ska ha hunnit få bort den här bakterien. Men icke. Växlar mellan att vara supervarm och superkall heeela tiden. Nu är jag varm.

Dock bättre att jag är sjuk nu så att jag är frisk till att jag flyttar. Woho! FLYTTAR. F.L.Y.T.T.A.R. F to the lyttar.. ja osv. Ni förstår att jag är exalterad. Bott hemma alldeles för länge! När jag flyttade hem igen, 20 år gammal, gjorde jag med tron av att flytta hemifrån någon månad senare. Så blev inte fallet. 4 jävla år senare får jag ändan ur vagnen och flyttar. Den största anledningen till att det dröjt har varit för att jag jobbar inom event och sälj ett bra tag. Båda är sjukt kul men jag jobbade endast på projekt vilket innebar att jag kunde få en fet lön ena månaden och ingenting alls nästa, då jobbperioderna varierade. Kunde inte riskera att sitta en månad och inte kunna betala räkningen. Innan det jobbade jag på dagis. Det var urmysigt och jag trivdes men visste att det inte var det jag ville göra i långa loppet, så då ville jag inte heller binda upp mig. Nå väl. Nu är det dags och det känns verkligen bra!
Min vän Isabelle och jag kommer nästan bo grannar. Lär bli många långpromenader och vinkvällar ihop! Även Olivia, Natti och Niklas bor i närheten. Har inte haft så här nära till mina vänner på år och dar. Känns verkligen härligt! Och i sommar, då är det ni som kommer till mig och badar på badklipporna med mig, för jag bor ca 3 minuter till vattnet. Det är gött. Allt är gött!

Thea, jag, Hampus och Chessy, i skogen för någon vecka sedan.

1 kommentar:

  1. Kul att jag fick vara med bland folk som bor nära. Skitpårej!

    SvaraRadera